Політика конфіденційності

Обробка персональних даних


Правила обробки, зберігання та захисту даних клієнтів (надалі-Правила) визначають порядок поводження з даними користувачів сайту www.b2b-service.com.ua


Основні положення

Погоджуючись з цими Правилами, Користувач дає дозвіл на збір, зберігання, використання та розголошення своїх даних, (в т. ч., але не обов'язково, персональних даних), у відповідності з цими Правилами, Законом України «Про захист прав споживачів», «Про захист персональних даних», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах».

Правила дійсні з моменту авторизації/реєстрації на сайті www.b2b-service.com.ua


Збір та використання персональних даних про клієнта

Дані Користувача є інформацією з обмеженим доступом.

Дані Користувача зберігаються в базі даних сайту www.b2b-service.com.ua до трьох років і обробляються за допомогою автоматизованої системи.

Мета обробки даних Користувача - забезпечення реалізації адміністративно-правових відносин, відносин у сфері податкового і бухгалтерського обліку, реклами, інших відносин, при яких використовуються дані Користувачів.


На сайті www.b2b-service.com.ua можуть збиратися, зберігатися і використовуватися наступні дані:

  1. Адреса електронної пошти (e-mail);
  2. Номер мобільного телефону;
  3. Місто;
  4. Інші дані, які були надані Користувачем за допомогою реєстрації на сайті www.b2b-service.com.ua.

Користувач погоджується з тим, що передані їм дані можуть використовуватися для:

  1. Реєстрації користувача на сайті www.b2b-service.com.ua;
  2. Надання послуг клієнту;
  3. Повідомлення клієнта про послуги, новини та рекламні пропозиції за допомогою SMS, електронних повідомлень, пошти і т. д.


Розголошення даних Клієнта

Дані користувача надаються третім особам у наступних випадках:

  1. Отримано додаткову згоду клієнта;
  2. Надання загальної інформації (статистичні дані, узагальнена інформація), яка не містить персональну інформацію і яка не ідентифікує клієнта індивідуально;
  3. Надання інформації правоохоронним та іншим державним органам у відповідь на їх офіційний запит щодо кримінального розслідування або можливої протиправної діяльності.


Захист даних

www.b2b-service.com.ua зобов'язується вживати належні заходи безпеки для захисту від неправомірного доступу або неправомірної зміни, розкриття або знищення даних Користувача.